Vies Ferrades

IMG 1617

Una via ferrada es un itinerari equipat amb claus, graons, cables, cadenes i altres materials que faciliten la progressió a les persones no habituades a l’escalada, tan en els trams verticals com horitzontals i permet gaudir de la muntanya i l’aventura de una forma emocionant i segura.

A tocar de Castellar de n'Hug, a Vallcebre, hi ha una amplia oferta de vies ferrades per a totes les edats i experiència.

Descricpió de les vies i temps aproximitats:
Via infantil de La Canalassa              Aproximació a peu 20' - Durada 30' - Retorn 15'  Grau de dificultat :   K1

Via Camí Aeri de l'Àrtic                      Aproximació a peu 25' - Durada 75' - Retorn 30' Grau de dificultat :    K2

Via de Roques de l'Empalomar          Aproximació a peu 20' - Durada 75' - Retorn 20'  Grau de dificultat :   K3    

Via de Cal Curt                                   Aproximació a peu 20' - Durada 60' - Retorn 20'  Grau de dificultat :   K5

A Castellar de n'Hug, si n'heu de menester, podreu llogar tot el material per l'activitat per fer-la pel costre compte i també si voleu, un guia de muntanya amb el que us estalviareu de pagar l'entrada a la zona de les ferrades i el desplaçament el fareu amb el seu vehicle. Ho podeu fer al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucant al 93 825 70 16.

 

Idioma

Xarxes socials

twitter  facebook

Darrera hora

Destacats

concurs gos atura