La Ruta de l’Ermità

capcelera ermita

Castellar de n’Hug com a un dels referents turístics de la comarca, acull la Central de Reserves de la Ruta de l’Ermità.

La ruta de l’Ermità és la primera ruta circular de Catalunya que es pot realitzar en tres disciplines:
A Peu en BTT  i a Cavall

La ruta com proposta esportiva en si, ja és una justificació amb pes pel seu entorn, disseny i logística, però té uns trets diferencials que la diferencia de la resta de l’oferta existent avui dia:
Uneix fins a més de 20 monuments i esglésies romàniques.
Permet la descoberta de l’Alt Berguedà al voltant dels rius Llobregat i Aritja, el Parc Natural del Cadí Moixeró, el Rasos de Tubau, la Serra del Catllaràs i tres cims, el Puigllançada 2409 m., el Puiglluent 1765 m. i la Tosa d’Alp 2536 m.
Utilitza la xarxa de Refugis i Albergs de la zona i tot el itinerari s’ha dissenyat sota la concepció del respecte i la integració en el entorn, amb harmonia amb les indicacions del Parc Natural del Cadí-Moixeró.
Aquest itinerari ha estat concebut per poder ser realitzat gairebé durant tot l’any, la seva situació prepirinenca i orientació sud amb alçades entre els 2.536 m. (cota superior) i els 800 m. (cota inferior) permeten, sempre que les condicions d’estabilitat del mantell nival siguin les adients en la zones superior i cota alta del Puigllançada i la Tossa d’Alp, el poder gaudir de la ruta durant la majoria de mesos de l’any.

www.rutaermita.com - 93 825 70 16

Què més t’hem de dir per que et tornis un Ermità ??!!

Idioma

Xarxes socials

twitter  facebook

Darrera hora

Destacats

concurs gos atura